75-річчя академіка НАН України Є.В. Лебедєва (Вісник НАН України, 2016)
7 вересня 2016 р. виповнилося 75 років відомому вченому в галузі хімії високомолекулярних сполук, доктору хімічних наук,
професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату
премії ім. А.І. Кіпріанова НАН України, кавалеру орденів Ярослава Мудрого V і ІV ступенів, почесному директору Інституту хімії високомолекулярних сполук НАН України, академіку НАН
України Євгену Вікторовичу Лебедєву.