70-річчя академіка НАН України В.О. Іванова (Вісник НАН України, 2016)
4 вересня 2016 р. виповнюється 70 років відомому вченому-океанологу, доктору фізико-математичних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату Державної
премії України в галузі науки і техніки, академіку НАН України Віталію Олександровичу Іванову.