Вплив оцінювання знань-компетенцій студентів на загальний рівень економічної компетентності особистості в суспільстві - Бурлаєнко, Т.I. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті подаються основні дефініці, щодо оцінювання дорослих в процесі набуття знань та розглядаються сучасні підходи та форми оцінювання. В статье подаются основные дефиниции относительно оценивания взрослых в процессе приобретения знаний и рассматриваются современные подходы и формы оценивания. The main definitions of adults Great System in the process of gaining knowledge's, and models modern technologies and forms are overvalue.