Значення фінансової системи при формуванні конкурентоспроможності регіону - Єрьоменко, В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Досліджено роль фінансових ресурсів в регіональному розвитку, визначено, що одним з визначальних факторів, що формують конкурентоспроможність регіону є ефективне функціонування фінансової системи, її спроможність забезпечувати потреби економічного розвитку. Исследована роль финансовых ресурсов в региональном развитии, выявлено, что одним из определяющих факторов, формирующих конкурентоспособность региона является эффективное функционирование финансовой системы, ее возможность обеспечивать потребности экономического развития.