Актуальні проблеми білінгвізму - Усаченко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є проаналізувати поняття «білінгвізм» та його класифікацію з теоретичної точки зору в ході
розвитку соціолінгвістики та показати його зв'язок із суміжними поняттями.