Новые решения в конструктивно-технологическом обосновании методов крепления очистных забоев - Дегтярь, Р.В.; Емец, А.П.; Семенков, И.Л. (Физико-технические проблемы горного производства, 2006)
Освітлено питання вдосконалення серійного випуску куткових стійок тертя, що дозволяють стабілізувати робочі характеристики й підвищити робочий опір стійок тертя. Generally marketed angle friction props improvement problems, which allow stabilizing work parameters and increasing work resistance of friction props are reviewed.