Практическое использование моделирования при сейсмическом прогнозе тектонических нарушений угольных пластов Донбасса - Глухов, А.А.; Компанец, А.И. (Физико-технические проблемы горного производства, 2006)
У статті наведено результати практичного застосування методики прогнозу тектонічних порушень вугільних пластів, що базується на використанні методів математичного моделювання для аналізу інформації на стадіях проведення прогнозних експериментів і оброблення результатів досліджень. The article gives the results of the application of prediction technique of tectonic disturbances in coal seams based on mathematical model approach for data analysis at the stages of predictive experiments and processing of research results.