Влияние мелкоамплитудной дизъюнктивной нарушенности на устойчивость выработок - Кольчик, Е.И. (Физико-технические проблемы горного производства, 2006)
Наведені результати шахтних досліджень за конвергенцією порід у гірничих виробках. Розглянуто питання впливу порушеності вугільних пластів на конвергенцію порід. The results of observation of extractive workings rocks convergence are show. The question of the influence of coal layers disturbance on convergence of rocks.