Перспективы совершенствования существующих методов контроля эффективности противовыбросных мероприятий - Стариков, Г.П.; Бойко, А.Н.; Мельников, Д.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2006)
В статті приведений критичний аналіз фізичних основ існуючих і перспективних методів контролю ефективності противикидних технологій і також шляхи їх вдосконалення. In the article the critical analysis of physical bases of existent and perspective methods of control of efficiency of anti-ejections technologies and also way of their perfection is resulted.