Сравнительный анализ формы линий спектров ¹³C ЯМР/МАS, CP MAS ископаемых углей - Алексеев, А.Д.; Ульянова, Е.В.; Шпак, А.П.; Трачевский, В.В.; Зимина, С.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2007)
З метою встановлення реальної природи викопного вугілля проведено порівняльний аналіз інформативності різних методик отримання спектрів ¹³С ЯМР тердих тіл. In order to clarify the nature of coals a comparative analysis of informativity of different solid state ¹³C NMR techniques was carried out.