Деформирование и разрушение горных пород и углей при объемном нагружении - Ревва, В.Н.; Молодецкий, А.В. (Физико-технические проблемы горного производства, 2007)
Здійснений аналіз сучасного стану досліджень деформування та руйнування гірських порід та вугілля в умовах об’ємного навантаження з урахуванням впливу проміжного головного напруження. Current state of research in the field of coals and rocks failure and deformation under true triaxial loading with a special attention to effects of intermediate principal stress.