Совместная работа вентилятора и установки дистанционной прокладки гибкого трубопровода - Сухоруков, В.П. (Физико-технические проблемы горного производства, 2007)
Розглянуті умови стійкої роботи ВМП з установкою дистанційної прокладки трубопроводу та визначити залежність для розрахунку площі вікна регулятора Conditions for stable ventilator operation with system of remote pipelaying are considered and a dependence to calculate the area of control unit window has been determined