Діагностика рівня економічної безпеки країни у галузі залізничного транспорту (в розрізі економічної функціональної складової) - Шевченко, А.І. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
Визначено рівень економічної безпеки країни у галузі залізничного транспорту за методологією інтегрального оцінювання з використанням мультиплікативної форми інтегрального індексу. Розраховані нормувальні, порогові, оптимальні значення індикаторів, а також їх вагові коефіцієнти. Определен уровень экономической безопасности страны в сфере железнодорожного транспорта по методологии интегрального оценивания с использованием мультипликативной формы интегрального индекса. Рассчитаны нормировочные, пороговые, оптимальные значения индикаторов, а также их весовые коэффициенты. The level of economic security of the state in the sphere of railway transport on the methodology of the integrated assessment using the multiplicative form of the integral index. Designed normalization, threshold, the optimal values of the indicators and their weights.