Стратегічні пріоритети неоіндустріальної модернізації економіки аграрно-промислового регіону - Котов, Є.В. (Економічний вісник Донбасу, 2016)
У статті обґрунтовано важливість проведення нової індустріальної політики. Оцінено перспективи неоіндустріальної модернізації економіки аграрно-промислового регіону. Розроблено стратегічні напрями формування та реалізації економічної моделі неоіндустріального розвитку. В статье обоснована важность проведения новой индустриальной политики. Оценены перспективы неоиндустриальной модернизации экономики аграрно-промышленного региона. Разработаны стратегические направления формирования и реализации экономической модели неоиндустриального развития. The article substantiates the importance of the new industrial policy. The prospects of neo-industrial modernization agro-industrial economy of the region were estimated. The strategic directions for the formation and implementation of the economic model of neo-industrial development were developed.