Особливості впливу ефективного використання земельних ресурсів на підвищення конкурентоспроможності регіону (на прикладі Херсонської області) - Рибалко, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Проаналізовано характеристика використання земельних ресурсів, сучасний стан конкурентоспроможності регіону, визначено місце земельних ресурсів у формуванні конкурентоспроможності регіону. Проанализирована характеристика использования земельных ресурсов, современное состояние конкурентоспособности региона, определено место земельных ресурсов в формировании конкурентоспособности региона.