Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі - Буряк, Є.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті проаналізовано використання кооперації, інтеграції, спеціалізації та концентрації виробництва для підвищення його ефективності в молочній галузі. В статье проанализировано использование кооперации, интеграции, специализации и концентрации производства для повышения его эффективности в молочной отрасли. An use of co-operation, integration, specialization and concentrations of production for the rise of his efficiency in the milk industry is analysed in article.