Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі
У статті проаналізовано використання кооперації, інтеграції, спеціалізації та концентрації виробництва для підвищення його ефективності в молочній галузі....
Saved in:
| Date: | 2007 |
|---|---|
| Main Author: | Буряк, Є.В. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2007
|
| Series: | Культура народов Причерноморья |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/107724 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі / Є.В. Буряк // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 115, Т. 2. — С. 83-85. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineSimilar Items
-
Організаційно-економічні передумови та особливості формування сфери фінансових послуг в економічній системі
by: Максимець, О.А.
Published: (2011) -
Туристичний продукт як об'єкт виробничого підприємництва
by: Ткаченко, Т.І.
Published: (2005) -
Інтеграція виробничого ланцюга - сучасна особливість структури світових товарних ринків
by: Михайленко, Н.А.
Published: (2006) -
Аспекти ефективного розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств аграрної сфери
by: Огієнко, А.В., et al.
Published: (2012) -
Сутність інвестиційного забезпечення ефективного функціонування переробних підприємств АПК
by: Бочило, Т.М.
Published: (2012)