Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі
У статті проаналізовано використання кооперації, інтеграції, спеціалізації та концентрації виробництва для підвищення його ефективності в молочній галузі....
Збережено в:
| Дата: | 2007 |
|---|---|
| Автор: | Буряк, Є.В. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2007
|
| Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/107724 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Організаційно-економічні умови ефективного використання виробничого потенціалу для поліпшення ситуації в молочній галузі / Є.В. Буряк // Культура народов Причерноморья. — 2007. — № 115, Т. 2. — С. 83-85. — Бібліогр.: 3 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Організаційно-економічні передумови та особливості формування сфери фінансових послуг в економічній системі
за авторством: Максимець, О.А.
Опубліковано: (2011) -
Туристичний продукт як об'єкт виробничого підприємництва
за авторством: Ткаченко, Т.І.
Опубліковано: (2005) -
Інтеграція виробничого ланцюга - сучасна особливість структури світових товарних ринків
за авторством: Михайленко, Н.А.
Опубліковано: (2006) -
Аспекти ефективного розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємств аграрної сфери
за авторством: Огієнко, А.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Сутність інвестиційного забезпечення ефективного функціонування переробних підприємств АПК
за авторством: Бочило, Т.М.
Опубліковано: (2012)