Інноваційний розвиток підприємств промислової галузі - Веригин, К.Л. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті проаналізовано інноваційний розвиток підприємств промислової галузі. В статье проанализировано инновационное развитие предприятий промышленной отрасли. Innovative development of enterprises of industrial industry is analysed in article.