Проблеми трактування понять «метод», «методика» та «методологія» внутрішньогосподарського контролю - Марчук, У.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження полягає в теоретичному обґрунтуванні понять «методу» та «методології»
внутрішньогосподарського контролю. Для досягнення визначеної мети необхідно вирішити наступні
завдання:
1. дослідження сутності понять «метод», «методика» та «методологія»;
2. формування визначень категорій щодо внутрішньогосподарського контролю.