Застосування трансакційного аналізу при виборі управлінської структури виробництва товарів промислового призначення - Кочетова, Т.І.; Яцина, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті - проаналізувати різні критерії вибору управлінської структури виробництва товарів промислового призначення (ТПП) та обґрунтувати ефективність кожного способу організації з точки зору теорії трансакційних витрат.