Транскордонне співробітництво України з країнами Європейського Союзу в енергетичній сфері - Чернецька, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є пошук оптимальних напрямів розвитку паливно-енергетичного комплексу
України з урахуванням євроінтеграційних реалій.