Оцінка фінансової стійкості банківської системи України на основі агрегованого індикатору фінансової стійкості - Філіппова, Ю.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є удосконалення методики оцінки фінансової стійкості банківської системи України як складової частини стратегії забезпечення фінансової стійкості банківського сектору на основі агрегованого індикатору