Потоки капіталу в умовах фінансової лібералізації: макроекономічні виміри регулювання - Резнікова, Н.В.; Відякіна, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Недостатня розробленість питань пов’язаних з концептуалізацією макроекономічної політики щодо
управління потоками капіталу обумовила зміст та мету даного дослідження, яка полягає у поглибленому
аналізі теоретичних основ дослідження міжнародного переміщення та визначенні макроекономічних
механізмів контролю руху капіталу в умовах фінансової лібералізації