Інформаційна безпека інтелектуального потенціалу підприємств туристично-рекреаційного комплексу - Пенькова, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Ціль роботи полягає у виявленні й рішенні проблем інформаційної безпеки інтелектуального
потенціалу підприємств.