Особливості розвитку ринку праці Миколаїської області - Богатирьов, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета пропонованої статі полягає в дослідженні сучасної ситуації на ринку робочої
сили Миколаївської області України, визначення головних та подолання негативних тенденцій.