Сутність системного підходу в регулюванні соціально-трудових відносин в національній економіці - Рябоконь, М.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статье проанализированы подходы к определению основных понятий и категорий, которые характеризуют явление социально-трудовых отношений и определена их классификация. У статті проаналізовано підходи до визначення основних понять і категорій, що характеризують явище соціально-трудових відносин та визначено їх класифікацію. Approaches are analysed in article to determination of basic concepts and categories, which characterize the phenomenon of social-labour relations and their classification is definite.