Принципові підходи до інформаційного забезпечення управління у надвеликих економічних системах української промисловості - Смерічевський, С.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью статьи является представление принципиальных подходов к созданию единственной системы информационно-аналитического обеспечения управления в сверхбольшой экономической системе. Метою статті є представлення принципових підходів до створення єдиної системи інформаційно-аналітичного забезпечення управління у надвеликій економічній системі.