Щодо особливостей застосування праці в сільському господарстві - Лагодієнко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою даної роботи є дослідження низки особливостей застосування праці та її оплати в сільському господарстві в сучасних економічних умовах. Целью данной работы является исследование ряда особенностей применения труда и его оплаты в сельском хозяйстве в современных экономических условиях.