Діяльність Харківського відділення Російського товариства Червоного Хреста з надання медичної допомоги населенню в дожовтневий період - Робак, І.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячена створенню місцевого осередка Російського товариства Червоного Хреста в Харкові і аналізові його діяльності в сфері практичної охорони здоров'я населення міста в дорадянські часи. Статья посвящена созданию местного отделения Российского общества Красного Креста в Харькове и анализу его деятельности в сфере практического здравоохранения населения города в досоветский период. The article is dedicated to forming the local department of Russian Red Cross association in Kharkov and its activity in the sphere of public health in pre-Soviet period.