Формування місії промислового підприємства в контексті екологічної безпеки - Пашенцев, О.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Запропонована модель побудови місії промислового підприємства, запропоноване угруповання показників, на основі якої можна проводити аналіз і обгрунтування місії підприємства. Предложена модель построения миссии промышленного предприятия, предложена группировка показателей, на основе которой можно проводить анализ и обоснование миссии предприятия. The model of construction of mission of the industrial enterprise is offered, the grouping of parameters is offered, on the basis of which it is possible to carry out the analysis and substantiation of mission of the enterprise.