Види економічного аналізу: проблеми класифікації - Зоріна, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є узагальнення класифікаційних ознак економічного
аналізу та уточнення їх змісту, а також розробка авторського підходу до класифікації видів економічного
аналізу.