Етапи розробки стратегії розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Пергат, Л.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті ставиться – визначення та упорядкування етапів розробки стратегії розвитку ЗЕД
підприємства.