Зовнішні чинники, що впливають на інтенсивність прояву наслідків змін діяльності підприємства - Рахманна, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є аналіз чинників зовнішнього середовища з точки зору їхнього впливу на інтенсивність
(тобто масштаб та глибину) прояву наслідків змін діяльності підприємства післяінвестиційного періоду