Управління вартістю підприємства на основі управління його активами - Скоробогатова, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є виявлення факторів, які впливають на вартість підприємства, випадки та цілі користувачів щодо оцінки вартості підприємства в рамках стратегії управління, орієнтованої на вартість.