Методологічні аспекти оцінки інноваційного потенціалу підприємства та регіону - Скупський, Р.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є проведення системного аналізу методичних підходів до обґрунтування сутності інноваційного потенціалу, уточнення поняття інноваційного потенціалу підприємства та визначення його структури, а також розробка теоретичних та методологічних положень щодо оцінки інноваційного розвитку регіонів.