Лізингові відносини на підприємствах у промислово розвиненому регіоні - Солоха, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної роботи є дослідження стану лізингових відносин на підприємствах промислово
розвинених регіонів, та розробка засад поліпшення таких відносин.