Розробка маркетинг-міксу в агропродуктовій сфері й умови підвищення ефективності маркетингових комунікацій аграрних підприємств - Пономарьов, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Основною метою статті є дослідження необхідності розробки
маркетинг-міксу в агропродуктовій сфері як умови підвищення ефективності маркетингових комунікацій
аграрних підприємств.