Колесник І. Українська історіографія: концептуальна історія - Калакура, Я.С. (Український історичний журнал, 2014)
Рецензія на книгу: Колесник І. Українська історіографія: концептуальна історія. – К.: Інститут історії України НАН України, 2013. – 566 с.