Лещенко Леонід Овдійович (Український історичний журнал, 2014)
23 грудня 2013 р. на 83-му році життя, після тяжкої короткотривалої хвороби відійшов у Вічність відомий український історик-міжнародник і дипломат, доктор історичних наук, професор Леонід Овдійович Лещенко.