Модель адаптивного управління вищим навчальним закладом I рівня акредитації - Фесік, Л. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті обґрунтовується модель адаптивного управління вищим учбовим закладом I рівня акредитації (технікумом). Описується розробка кваліметрічного інструментарію оцінки його діяльності. В статье обосновывается модель адаптивного управления высшим учебным заведением I уровня аккредитации (техникумом). Описывается разработка квалиметрического инструментария оценки его деятельности. An adaptive case frame by higher educational establishment is described in the article I level of accreditation (by technical school). Development of qualimetrical tool of estimation of his activity is described.