Оцінювання ефективності управління якістю підвищення кваліфікації педагогічних працівників професійно-технічної освіти - Олійник, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розкривається поняття ефективності управління якістю підвищення кваліфікації педагогів системи професійно-технічної освіти як основи для її подальшого розвитку. В статье раскрывается понятие эффективности управления качеством повышения квалификации педагогов системы профессионально-технического образования как основы для еѐ дальнейшего развития. In the article the concept of efficiency of quality management of the in-plant training of teachers of the system of projfesional-technic education opens up as backgrounds of its further development.