Безробіття як одна із проблем на ринку праці України - Мухіна, Т.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Процес формування сучасного ринку праці відбувається в умовах його адаптації до економічної ситуації та державної політики щодо структурної перебудови економіки. Процесс формирования современного рынка труда происходит в условиях его адаптации к экономической ситуации и государственной политике относительно структурной перестройки экономики.