Шляхи ефективного регулювання галузевих ринків - Ігнатюк, А.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Визначено необхідність проведення галузевої політики з метою посилення конкурентоспроможності національних підприємств на світових ринках, проаналізовано завдання та інструменти регулювання ринків товарів та послуг в Україні, запропоновано шляхи визначення пріоритетних для країни галузей економіки. Обосновывается необходимость проведения отраслевой политики для усиления конкурентоспособности национальных предприятий на мировых рынках, анализируются задания и инструменты регулирования рынков товаров и услуг в Украине, предлагаются пути определения приоритетных для страны отраслей экономики. The necessity of industrial policy for increasing competitiveness of domestic companies on global markets is defined. Tools and tasks of goods and services markets regulation in Ukraine are analyzed. Ways of defining priority economic industries are offered.