Управління коштами місцевих бюджетів: функції, принципи та ефективність - Куліченко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Розглянуто теоретичні основи управління використанням коштів місцевих бюджетів та оцінка його ефективності. Запропоновано розділяти управління коштами місцевих бюджетів та управління самими місцевими бюджетами, що базується на відмінності складових відповідних управлінських систем. Рассмотрены теоретические основы управления использованием средств местных бюджетов и оценка его эффективности. Предложено разделять управление средствами местных бюджетов и управление самими местными бюджетами, что базируется на отличии составляющих соответствующих управленческих систем. Theoretical government bases by the use of facilities of local budgets are considered and estimation of his efficiency. It is suggested to divide the management by facilities of local budgets and management by local budgets, that is based on the difference of the making proper administrative systems.