Алкоголізм як форма девіантної поведінки молоді - Петінова, О.Б. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статті автор розглядає алкоголізм як форму девіантної поведінки молоді. Значна увага приділена соціально-філософському осмисленню розвитку алкоголізму від стародавнього світу до сучасності, запропоновано методи боротьби з цим складним негативним соціальним явищем. В статье автор рассматривает алкоголизм как форму девиантного поведения молодежи. Особое внимание уделено социально-философскому осмыслению развития алкоголизма со времен древнего мира до современности, предложены методы борьбы с этим сложным негативным социальным явлением. In the article an author examines alcoholism as form of deviating conduct of young people. The special attention is spared to the social-philosophical comprehension of development of alcoholism from times of ancient world to contemporaneity, the methods of fight against this difficult negative social phenomenon are offered.