Облік ризиків інвестування в геостратегії розвитку регіону (на прикладі АР Крим) - Осадчий, Д.Є. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою статті є дослідження територіальної специфіки РІ в геостратегії розвитку Кримського регіону. Целью статьи является исследование территориальной специфики РИ в геостратегии развитии Крымского региона.