Про нову якість науково-методичного забезпечення індивідуальної роботи студентів - Цьохла, С.Ю.; Данченко, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття містить розробку методичних рекомендацій по проведенню індивідуальної роботи з метою її активізації та розвитку професійних навичок студентів економічних спеціальностей. Статья содержит разработку методических рекомендаций по проведению индивидуальной работы, с целью ее активизации и развития профессиональных навыков студентов экономических специальностей. The articled contains the elaboration of methodical recommendations on conducting individual work of stimulate it and develop professional skills of students of economic specialties.