Дослідження людського капіталу – вимога часу - Фомішин, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Рецензія на монографію: Ларіна Я. С. Розвиток людського капіталу в умовах глобалізації / Я. С. Ларіна, О. С. Брацлавська. – К. : ВЦ «Академія», 2012. –
248 с.