Братство української державності: історія створення та діяльності - Яблонський, В.М. (Український історичний журнал, 2014)
Висвітлюється історія маловідомої громадсько-політичної організації УНР –
Братства української державності. Розглядається його діяльність в Україні та
еміґрації, вплив на тогочасні політичні процеси. The article examines history of the little-known social and political organization during
the Ukrainian People’s Republic – Brotherhood of Ukrainian Statehood. Activities of the
Brotherhood in Ukraine and in exile, its influence on political processes of that time are
investigated.